Reabilitari termice

Fără a renunţa la confortul unei locuinţe încălzite, putem cheltui mai puţin pe gaze, curent electric sau combustibili.Cea mai usoara modalitate de a mentine confortul unei locuinte este izolarea termica. Fie ca va ganditi la cea interioara sau exterioara, a acoperisului sau pardoselii, printre cele mai utilizate materiale pe care le veti intalni de-a lungul cautarii dumneavoastra sunt polistirenul expandat (EPS) si extrudat (XPS).

O soluţie excelentă atât pentru clădirile noi, cât şi pentru cele vechi, este termoizolarea pereţilor folosind un sistem de termoizolaţie a cărei componentă de bază este polistirenul sau vata bazaltica. Aceasta constă în fixarea plăcilor termoizolante cu un adeziv special, aplicarea unei plase din fibră de sticlă şi finisarea suprafeţei cu un strat subţire de tencuială decorativă.

Clădirile termoizolate în acest mod oferă un confort ridicat în ce priveşte căldura din încăperi, reduc efectele negative asupra mediului înconjurător, iar faţadele capătă un aspect estetic deosebit.