Servicii

Săpături, stabilizări teren fundare, terasamente

Având la dispoziție utilaje moderne, dar și colaboratori cu o vastă experiență în domeniu, executăm acest tip de lucrări pentru toate proiectele contractate.

Structuri Beton Monolit

Elementele din beton monolit reprezintă un avantaj în construcții prin posibilitatea de a realiza structuri mai rigide. Prin calificarea personalului și managementului societății, putem oferi soluții foarte rapide și eficiente în această ramură a domeniului construcțiilor.

Zidărie ceramică și BCA

Prin executarea acestui tip de lucrări am dobândit experiența care ne oferă încrederea necesară pentru a afirma că putem executa orice zidărie ceramică sau din blocuri BCA la cel mai înalt nivel de calitate.

Montaj Prefabricate Beton

Cu un cost redus de producție, comparativ cu structurile din beton monolit, prefabricatele din beton sunt avantajoase nu doar din prisma timpului scurt de execuție și montaj, cât și din cea a greutății mult mai reduse a structurii.

Realizări șarpante și alte structuri din lemn

Cu ajutorul lemnului stratificat se pot construi structuri complexe, precum poduri, săli de sport cu deschideri mari, pontoane maritime, bazine de înot și multe alte construcții posibile, de regulă, doar prin utilizarea oțelului sau a betonului armat.

Montaj structură metalică

O soluție rapidă și eficientă pentru construcția halelor industriale, clădirilor de birouri sau a sălilor de sport. Structurile metalice sunt foarte durabile în timp, ușor de fabricat în diferite dimensiuni, rezistente la foc și umezeală și multe altele.

Pardoseli Beton Elicopterizat

Betonul elicopterizat este folosit, în special, pentru spațiile cu trafic intens și greu, asemeni depozitelor și halelor industriale, însă este utilizat și pentru construcția centrelor comerciale, parcărilor auto și tuturor suprafețelor care presupun o acoperire cu un strat de beton dur și foarte rezistent în timp.